Green Mountains

Borghese en Logistis ontwikkelen met Green Mountains Logistics Park een omgeving die verder gaat dan elk ander logistiek project in de wijde omgeving van Schiphol. Kwaliteit, duurzaamheid, service en veiligheid staan centraal.

 
Green Mountains is een uniek en bijzonder project op een uitzonderlijk locatie
Rutger-Jan van Broekhoven, Borghese Logistics
 

Het vastgoed is exact volgens úw wensen in te richten. Het park is zo ontwikkeld dat alle beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Wat u ook voor invulling zoekt voor uw logistieke vastgoed: wij ontwikkelen het. Green Mountains Logistics Park is volledig beveiligd, tevens zijn er aanvullende opties mogelijk inzake goederen-beveiliging, conform TAPA-certificering (A, B of C). De bereikbaarheid van Green Mountains is uitstekend. Het complex grenst aan Schiphol Airport, één van ’s werelds hoogst gewaardeerde luchthavens, jaarlijks goed voor ruim 1,6 miljoen ton vracht, bijna 60 miljoen passagiers en de ambitie tot verdere groei.

Binnen enkele minuten bereikt u de belangrijkste verkeersaders van Nederland. En in de onmiddellijke nabijheid vindt u havens en spoorwegen die toegang bieden tot andere mainports in Europa. Kortom, zowel voor overslag, opslag als distributie vormt Green Mountains een ideale, veilige en state-of-the-art ‘hub’ naar de rest van de wereld.